Email: info@scarff.eu

GSM: (+32) 476 410242

VEEL GESTELDE VRAGEN

Een SCARFF® is niet TE goedkoop, onze concurrenten zijn gewoon veel te duur. De productiekost van een Buff, SCARFF® of een ander merk sjaaltje zijn allemaal vergelijkbaar. Wij richten ons op bedrijven / organisaties, handelen enkel met grotere volumes en verkopen rechtstreeks aan de klant wat ervoor zorgt dat we een uiterst scherpe prijs kunnen aanbieden.

  • SCARFF is gemaakt van een hoogwaardige, zachte, ultra-rekbare stof (100% microfiber polyester 150gr/m2). Ze worden gemaakt  in een one-size-fitsformaat (50cm x 25cm) en zijn 100% naadloos, dit zorgt voor de perfecte pasvorm.
  • Door de ultra-elastische en ademende stof is de Scarff sneldrogend en kan het gebruikt worden in ALLE sporten: running, cycling, walking, Wintersport...
  • De SCARFF zorgt ervoor dat de lichaamstemperatuur stabiel blijft door de vochtregulerende functie. Daardoor kan je het gebruiken in alle seizoenen en bij alle temperaturen.
  • Het is een multifunctioneel sjaaltje dat op meer dan 12 verschillende manieren kan gedragen worden, van een halsdoek tot een muts tot een haarband. Zo kan je kiezen voor je eigen gepersonaliseerde stijl!
  • Scarff is wasbaar in de machine en hoeft niet gestreken te worden.

Ondanks de SCARFFs bescherming bieden tegen meerdere natuurelementen is het NIET wetenschappelijk bewezen dat een SCARFF kan gebruikt worden als bescherming tegen Covid-19. Hoewel ze wellicht geen bescherming bieden tegen het ontvangen van het virus zullen deze SCARFFs echter wel een eerste barrière vormen tegen het verspreiden van het virus aangezien speekseldeeltjes zullen worden afgeremd of opgevangen door het materiaal van de SCARFF.

De SCARFFs worden ontworpen door onze design afdeling, die in België is gevestigd. Na goedkeuring van de klant, wordt alles doorgestuurd naar onze productielijn in Azië.

Nee, onze grafische ontwerpers staan steeds tot uw dienst en zullen alles in het werk stellen om tot het beste/mooiste resultaat te komen. Ze gaan het zeker niet nalaten om feedback te geven en dingen voor te stellen indien nodig. Dit is helemaal gratis.

De betaling gebeurt na het definitief goedkeuren van het ontwerp. Dit kan via overschrijving, online banking of credit card.

Na ontvangst van de factuur dient u eerst een voorschot van 50% te betalen alvorens we aan de productie beginnen. De levertermijn begint pas te lopen na betaling. De overige 50% van de betaling dient te gebeuren vóór levering van de goederen.

Je hebt keuze uit twee verschillende mogelijkheden. De vuistregel hiervoor is simpel: hoe meer tijd je hebt hoe goedkoper.

  • 10-11 weken levertermijn
  • 4-5 weken levertermijn

Zowel de productiekost als de productietermijn zijn NIET onderhevig aan de Covid-19 pandemie. Ook de levering van 10-11 weken blijven ongewijzigd. Enkel de express levering van 4-5 weken is onderhevig aan een prijsverhoging omwille van de Covid-19 pandemie.

Afhankelijk van de eindbestemming gebruiken we verschillende koerierdiensten zoals Fedex, DHL, TNT die de producten afleveren op jouw aangegeven leveringsadres. Dit is geheel GRATIS als je een van onze vaste leverperiodes kiest. Hier groeperen we tal van orders, waarvoor we een gezamenlijk transport van onze productielijn in Azië naar Antwerpen of Rotterdam regelen. Vanuit ons verdeelcentrum worden vervolgens alle verschillende orders verder verzonden naar hun respectievelijke eindbestemming.

Wil je jouw zending vroeger ontvangen, dan kan dit tegen een meerprijs.

Voor de exacte kostprijs hiervan verwijzen we naar de online prijs calculator.

Ja, dat kan. Indien gewenst sturen we gratis samples op van één van onze standaard SCARFF originals zodat u de kwaliteit kunt controleren. De levertermijn is 2-3 dagen en deze samples hoeven we niet terug.

U kunt eveneens een gedrukt exemplaar aanvragen van uw eigen design. De kostprijs hiervan is €75 en heeft een levertermijn van 14 dagen. Indien u vervolgens beslist een bestelling te doen, wordt dit bedrag in mindering gebracht op de factuur. Een sample aanvragen doet u hier.

Nee. Tenzij uitdrukkelijk overeengekomen door middel van een contractuele overeenkomst, zal SCARFF® uw custom product niet doorverkopen of anderszins distribueren.

Ja. Wij behouden ons het recht voor om geen ontwerpen af te drukken die naar onze mening aanstootgevend, provocerend of beledigend zijn of die inbreuk kunnen maken op de intellectuele eigendomsrechten of andere rechten van een derde partij, met inbegrip van het recht op privacy en persoonlijkheid.