Wanneer ontvang ik mijn producten?

Al onze artikelen worden verzonden vanuit onze productiefaciliteit in Azië gedurende de 8-15 dagen die volgen op de bestelling. De geschatte levering varieert afhankelijk van het soort verzending.
Onze snelle levering is voor alle landen 4-5 weken.
Onze langzame maar goedkope levering zal meestal ongeveer 10-11 weken duren.

Hoeveel bedragen de verzendkosten?

De verzendtarieven zijn afhankelijk van de verzendmethode, het totale volume / gewicht van de bestelling en de locatie waar de goederen moeten worden geleverd.
Gebruik onze online calculator om de exacte prijzen te berekenen.

In het algemeen zullen de verzendkosten variëren tussen € 0,1 en € 0,75 pp. Omwille van de COVID-19 pandemie zijn deze hoger dan normaal.

Naar welke landen verzendt SCARFF®?

Wij verzenden onze producten naar:

Europa: Spanje (excl. Canarische Eilanden), Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Noorwegen, Andorra, Italië, Portugal, VK, Italië, België, Nederland, Oostenrijk, Zweden, Finland, Denemarken, Luxemburg, Griekenland, Slowakije, Estland, Roemenië, Slovenië, Kroatië, Bulgarije, Hongarije, Cyprus, Malta, Letland, Litouwen, Tsjechië, Ierland, Polen, Malta, Turkije.

Oceanië: Australië, Nieuw-Zeeland.

Amerika: VS, Canada.

Afrika: Zuid-Afrika

Welk bedrijf zal de zending behandelen?

We maken gebruik van verschillende dienstverleners, afhankelijk van het land waar we naartoe verzenden.

Kan ik mijn bestellingen volgen?

Wij zullen u voorzien van een tracking link voor alle transporten indien beschikbaar. U kunt de status van de zending in real time volgen. Het trackingsysteem varieert afhankelijk van het land en de specifieke koerier.

Wat kan ik doen als mijn pakket niet op tijd aankomt?

We doen ons best om altijd op de geschatte tijden te leveren. Als er om welke reden dan ook een probleem was met uw zending, neem dan contact met ons op.