Toepassing van de wettelijke voorwaarden

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle producten die door de website scarff.eu worden aangeboden.

SCARFF® behoudt zich het recht voor om deze Algemene Voorwaarden van tijd tot tijd, zonder voorafgaande waarschuwing en volgens haar eigen eisen te wijzigen. Deze voorwaarden worden van kracht zodra ze op de website worden weergegeven en zullen van kracht worden en van kracht blijven tot ze worden gewijzigd en naar behoren op de website worden gepubliceerd.

Details betreffende de koopovereenkomst

De contractant is SCARFF® een gelicentieerd product van Sport-events,bvba – Nisramont 45 L – 6983 Ortho – België – Belastingnummer BE0843237826.

Bestellingen kunnen alleen worden gedaan voor de producten die op de Website worden getoond door consumenten van 18 jaar of ouder.
SCARFF® zal de ontvangst van het verzoek per e-mail bevestigen bij ontvangst van de bestelling.
SCARFF® behoudt zich het recht voor om elk product te allen tijde van de website te verwijderen.

De bestellingen op de website zijn niet definitief en worden beschouwd als een verzoek. Ze zijn onderhevig aan prijswijzigingen, afhankelijk van het uiteindelijke ontwerp. Na goedkeuring van het ontwerp ontvangt de klant de eindfactuur met het eindbedrag.

Prijzen en aanbiedingen

Alle prijzen in onze prijs calculator  zijn aangegeven in EUROS en zijn exclusief BTW. Alle douanekosten en invoerrechten zijn inbegrepen in de prijs van het artikel of in de kosten van de verzending en zullen worden betaald door SCARFF®. 

SCARFF® behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in de prijzen en producten voordat de gebruiker een bestelling plaatst.

Betalingsvoorwaarden

De betaling kan voor alle aankopen op de volgende manier gebeuren: VISA, MASTERCARD, IDEAL, BANCONTACT, BANKOVERSCHRIJVING, ONLINE BANKIEREN, SOFORT

Om de betaling per kaart zo veilig mogelijk te maken, maakt SCARFF® gebruik van MOLLIE, een beveiligd betalingssysteem dat de informatie via het SSL-protocol codeert. Er worden geen creditcardgegevens opgeslagen en bewaard op onze server.

Levering: tijden en kosten

Raadpleeg onze pagina Verzending en levering voor bijgewerkte informatie over de verzendkosten en -tijden.

Leveringen worden gedaan op het door de gebruiker opgegeven adres.
De artikelen die in de SCARFF® online shop zijn gekocht, worden per koerierdienst geleverd.
Zodra de bestelling ons magazijn heeft verlaten, wordt de gebruiker per e-mail op de hoogte gebracht van het trackingnummer, zodat hij/zij te allen tijde op de hoogte kan zijn van de status van zijn bestelling.
Om leveringsproblemen te voorkomen (foutieve adressen, onmogelijk om bij de koper thuis te leveren), is het noodzakelijk dat de gebruiker een telefoonnummer opgeeft.
De bestelling zal op het opgegeven leveringsadres binnen de gestelde termijn geleverd worden.
De leveringstermijnen zijn indicatief en gebaseerd op de diensten van onze logistieke operatoren.

Garantie

De SCARFF® producten die via de website worden gekocht, zijn gedekt door de wettelijke garantie tegen alle materiaal- of fabricagefouten tijdens de overeenkomstige wettelijke periode. 
Defecten of onvolkomenheden die te wijten zijn aan een verkeerd gebruik of een verkeerde behandeling van het materiaal of aan de slijtage die veroorzaakt wordt door een normaal gebruik van het product, vallen niet onder deze garantie. Verder is een verminderde functionaliteit van de artikelen, als gevolg van de ontwerpbeperkingen van de artikelen, ook uitgesloten van de dekking van deze garantie.

Retourbeleid

U kunt de gekochte producten retourneren als het uiteindelijke ontwerp niet overeenkomt met uw goedgekeurde ontwerp, als de producten tijdens het transport zijn beschadigd en als er een fout in de productie van het product zit. Als om een of andere reden uw levering laattijdig wordt geleverd, maakt u GEEN aanspraak op een terugbetaling. SCARFF® hanteert een grote veiligheidsmarge om enige vertraging in het transport of de douane te voorkomen zodat de goederen tijdig geleverd worden. 

Let op: SCARFF® streeft ernaar om de kleuren van haar producten zo dicht mogelijk bij de werkelijkheid te laten zien. De kleur van onze producten kan echter variëren, afhankelijk van het licht en de kwaliteit van de foto, de monitor van uw computer of andere factoren die buiten onze controle vallen. 

Het gekochte product mag niet zijn gebruikt.
Het gekochte product moet waar mogelijk met de originele verpakking worden geretourneerd. Indien de originele verpakking niet meer beschikbaar is, moet u deze vervangen door een verpakking van vergelijkbare aard en kwaliteit.

Retourzendingen en terugbetalingsvoorwaarden

De kosten voor het retourneren van de SCARFF® artikelen worden altijd gedekt door SCARFF®.

Wanneer de reden voor de terugbetaling te wijten is aan een fabricagefout de kwaliteit van het product, zal SCARFF® de rekening volledig betalen binnen tien (10) werkdagen na ontvangst van het product.

Let op: SCARFF® stelt alles in het werk om de kleuren van haar producten zo dicht mogelijk bij de werkelijke kleuren te laten zien. Desondanks kan de kleur van multifunctionele hoofddeksels en technische kleding variëren, afhankelijk van het licht en de kwaliteit van de foto, uw computerscherm of andere factoren waarop wij geen invloed hebben. 

In geval van een geschil met betrekking tot deze voorwaarden of het contract, en wanneer blijkt dat er geen overeenstemming kan worden bereikt, zullen beide partijen zich uitdrukkelijk onderwerpen aan de jurisdictie van de Rechtbank van Aarlen.